Storing melden

De recente updates van de het besturingssysteem op de Ipad kan een storing veroorzaken van de app Eline Spreekt. Dit is uiteraard zeer vervelend en we doen er dan ook alles aan om dit zo snel mogelijk te verhelpen.

Om een goed beeld te krijgen van het probleem en zo snel mogelijk tot een oplossing te komen, vragen we u het volgende formulier in te vullen.

Testflight

Daarnaast zoeken we testpiloten die ons willen helpen om storingen zoveel mogelijk te voorkomen.

Meld u aan voor een testflight.

Naam*
Voor testversie en feedback ter verbetering / kwaliteitsbeleving
Aanmelden testflight
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    Upload hier je screenshots met foutmeldingen (max. 5 bestanden)
    Toestemming*