De melding “account verlengen” blijft staan, ook nadat ik de app verlengd heb.

De melding “account verlengen” blijft staan, ook nadat ik de app verlengd heb.

1. Heb je tijdens het verlengen een nieuwe gebruikersnaam gehanteerd en log je in met jouw oude gebruikersnaam, kom je in je oude account terecht en blijft de melding staan. 

2. Heb je ingelogd met de door jou opgegeven gebruikersnaam tijdens het verlengen? Probeer dan de app te verwijderen van uw iPad en opnieuw te installeren.

Let op: Heb je tijdens het verlengen een nieuwe gebruikersnaam gebruikt? Dan wordt dit gezien als een nieuwe aanschaf en staan er geen gegevens in de app.